Direct contact? 035 24 00 111

Advies

IT-team AdviesHet komt steeds vaker voor dat ondernemingen om advies vragen bij de implementatie van nieuwe software, migratietrajecten of projecten in het aanleggen en/of verhuizen van infrastructuur en andere netwerkstructuren. Natuurlijk wilt u dat er een oplossing voor uw bedrijfsomgeving wordt gevonden waarin u zich goed kunt vinden. Niet alleen op financiële vlak, maar zeker ook op het gebied van het naadloos overgaan van het ene systeem naar het andere, of bij de verhuizing naar een ander pand.

Wanneer u een helder beeld wilt krijgen over het totale traject dat afgelegd moet worden, kunt u bij IT-team een betrouwbaar en objectief advies vragen dat afgestemd wordt op uw specifieke bedrijfssituatie. Als u vragen hebt met betrekking tot een veranderingstraject, dan kan ook daarvoor een gedegen onderzoek worden uitgevoerd.

Behoefte aan een second opinion? Bent u niet (helemaal) tevreden over de resultaten van een eerder onderzoek, of over een advies door anderen? IT-team helpt!

IT-team Social Media

Over IT-team

IT-team is al meer dan 10 jaar een betrouwbare IT-dienstverlener voor diverse ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf (MKB).