Direct contact? 035 24 00 111

Cloud

IT-team CloudEr wordt veel gesproken over ‘De Cloud’. Bij IT-team is veel ervaring opgedaan met diverse cloud-diensten als online backup, hosted VoIP en nog veel meer.

Microsoft Office365

De cloud-dienst van Microsoft is erg populair bij veel bedrijven. En terecht. Microsoft Office 365 maakt het mogelijk alle vertrouwde Office applicaties zowel lokaal als ook via  internet te gebruiken. Daarnaast hebt u altijd en overal toegang tot uw e-mail, agenda’s, documenten en webvergaderingen.

Ongeacht of u een klein bedrijf met enkele werkplekken bent, of een groter bedrijf met 100 werkplekken: IT-team biedt Office 365-abonnementen die zijn toegesneden op de unieke behoeften van uw organisatie.

Vanaf € 3,40 per maand!

Online Werkplek

ICT is voor veel bedrijven niet datgene waar ze het liefst mee bezig zijn. Het vervangen van de servers, het aanschaffen van nieuwe licenties, het zijn trajecten waar veel ondernemingen zich liever niet mee bezighouden. En dat hoeft ook niet meer!

Met een online werkplek verplaatst u de zorgen om hardware, software en licenties naar de partijen waar het hoort: de specialisten. U betaalt een vast bedrag per maand en kunt zo altijd en overal ter wereld inloggen op uw werkplek. En de backup is ook geregeld.

Vanaf € 49 per werkplek per maand!

Online Backup

Het maken van een backup is ondertussen gewoon geworden. En terecht, want het is dan ook zeer belangrijk. Online backup is voor veel bedrijven echter nog niet zo gewoon. Dat is onterecht, want als er echt wat misgaat op de locatie waar gewerkt wordt, is het maar de vraag of de lokale backup nog wel beschikbaar is. Terwijl voor een vast bedrag per maand alle data en informatie ook veilig in de cloud kunnen staan.

Vanaf € 5 per PC per maand, en voor servers vanaf € 31,49 per maand!

VOIP

Een populair onderdeel van werken via de cloud is het gebruik van VoIP (Voice over IP). In tegenstelling tot de overstap van analoge telefonie naar ISDN, is het bij de overstap naar IP-telefonie bijna altijd mogelijk bestaande apparatuur te blijven gebruiken.
Niet alleen is het bellen via het internet vaak goedkoper, het biedt ook talloze mogelijkheden die voorheen ondenkbaar waren.

Vanaf € 10 per maand!

Sneller internet

Als u (deels) in de cloud gaat werken, is de snelheid van uw internetverbinding in grote mate bepalend voor het gemak waarmee u kunt werken. Alle informatie gaat namelijk over deze verbinding van en naar de cloud!
IT-team kan u helpen bij het verbeteren van uw internetverbinding en in veel gevallen zelfs het verhogen van uw internetsnelheid. Denk aan een snellere lijn via ADSL, vDSL, kabel of glasvezel. Wellicht kunt u zelfs besparen op uw verbinding(en).

Vanaf € 29 per maand!

IT-team Social Media

Over IT-team

IT-team is al meer dan 10 jaar een betrouwbare IT-dienstverlener voor diverse ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf (MKB).